Šics un Saeimas deputāte Vanaga stāsies «Reģionu aliansē» (10)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Reģionu aliansē», kas vēlēšanās startēs kopā ar Vidzemes partiju, iestāsies Mārtiņš Šics un Saeimas deputāte Inga Vanaga, kā arī bijušais Rīgas domes opozīcijas deputāts Jānis Mārtiņš Skuja, informēja partijas priekšsēdētājs Andrejs Ence.

Par jaunu biedru uzņemšanu «Reģionu alianse» lems valdes sēdē 11.martā.

«Jā, mūsu vidū ir biedri, kuri ir bijuši citās partijās, ar atšķirīgu politisko pieredzi - mēs to novērtējam un izvērtējam. Mēs dodam iespēju vairākiem politiķiem apliecināt savus patiesos labos nodomus. Ja arī kāds ir nokļuvis mūsu rindās citu nolūku vadīts, domāju, drīz vien izrādīsies, ka mums dažādi ceļi ejami,» komentē Ence.

«Reģionu aliansē» un Vidzemes partijā kopumā ir vairāk nekā 700 biedru, un jaunizveidotā reģionālā apvienība piedalīsies gan Eiropas Parlamenta, gan Saeimas vēlēšanās. Ence norāda, ka interesi par iespēju iesaistīties apvienībā šobrīd ir izteikušas vairākas politiskās partijas.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu