Rīgas Domā notiks aizlūgums par mieru Ukrainā (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Domā rīt, 6.martā, plkst.18 notiks ekumēniskais dievkalpojums par mieru Ukrainā, informēja Rīgas Doma pārstāve Inese Vasiļevska.

Aizlūgumā vienosies Latvijas kristīgo konfesiju pārstāvji, un to vadīs Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags.

Dievkalpojumā ir aicināti piedalīties visi, kam rūp Ukrainā notiekošais.

Jau no šodienas Rīgas domā Lūgšanu kapelā ikvienam ir iespēja aizlūgt un pieminēt notikumus Ukrainā.

Rīgas Doma dekāns Elijs Godiņš norāda, ka šajās dienās dievnams jo īpaši ir atvērts tiem, kas jūt līdzi nemiera plosītajai Ukrainai un tās ļaudīm. «Savās lūgšanās esam aicināti lūgt par mieru Ukrainā, lai Dievs pasargā no ļauna. Varam lūgt arī paši par sevi un mieru savā sirdī, satraucošos notikumus vērojot,» pauž Godiņš.

LETA jau ziņoja, ka Krievijas parlamenta augšpalāta sestdien apstiprināja prezidenta Vladimira Putina lūgumu atļaut izmantot Krievijas karaspēku Ukrainas teritorijā.

Oficiāli Krievijas bruņoto spēku iebrukums Ukrainas teritorijā vēl nav sācies, tomēr Krievijas bruņutehnika un armijas karavīri formās bez uzšuvēm jau pirms vairākām dienām pameta militārās bāzes teritoriju un ieņēma pozīcijas Krimas pussalas teritorijā.

Rietumvalstis nosodījušas Krievijas militāro iejaukšanos Ukrainā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu