Par Latvijas Reģionu apvienības valdes priekšsēdētāju kļuvis Bondars (7)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Partija «Reģionu Alianse» un «Vidzemes partija» apvienojušās politiskajā spēkā «Latvijas Reģionu apvienība»; par valdes priekšsēdētāju kļuvis bijušais šobrīd krahu piedzīvojušās «Latvijas Krājbankas» vadītājs Mārtiņš Bondars.

Savukārt par apvienības valdes locekļiem ievēlēti Ilgonis Leišavnieks no «Vidzemes partijas» un «Reģionu Alianses» pārstāvis Dainis Liepiņš.

«Latvijas Reģionu apvienība» apvieno vairāk nekā 700 biedru. Jaunizveidotā politiskā apvienība piedalīsies gan Eiropas Parlamenta, gan Saeimas vēlēšanās. Apvienības dibinātāji pārliecināti, ka vēlēšanās pārstāvēs vairāk nekā pusi no Latvijas pašvaldībām.

Jau vēstīts, ka «Reģionu Aliansei» pievienojies atstādinātais Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktora vietnieks Mārtiņš Šics, kā arī bijušais Rīgas domes opozīcijas deputāts Jānis Mārtiņš Skuja un Saeimas deputātes Inga Bite un Inga Vanaga.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu