Kaujas apmācību dēļ Latvijā ieradīsies Igaunijas militārā transporta kolonnas (65)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaujas apmācību dēļ Latvijā trešdien ieradīsies vairākas Igaunijas Aizsardzības spēku militāro transporta līdzekļu kolonnas, informēja Aizsardzības ministrijā (AM).

No pirmdienas, 7.aprīļa, līdz 17.aprīlim Ādažu poligonā norisināsies kaujas atbalsta speciālistu un vienību apmācību vingrinājums «Operation Summer Shield XI», kurā piedalīsies vairāk nekā 600 karavīru no Latvijas, Igaunijas un ASV bruņotajiem spēkiem.

Igaunijas militārie transporta līdzekļi virzīsies no Ainažu robežkontroles punkta līdz Ādažu poligonam. Savukārt pēc mācību uzdevuma izpildes 16.aprīlī kolonnas dosies atpakaļ uz Igauniju.

Bruņotie spēki atvainojas par sagādātajām neērtībām un lūdz ar izpratni izturēties pret iespējamajiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem.

Plānoto mācību dēļ, tostarp kaujas šaušanu, bruņotie spēki atgādina, ka ir aizliegts ieiet un iebraukt Ādažu poligona teritorijā bez saskaņošanas ar tā administrāciju. Bez saskaņošanas atļauts pārvietoties tikai pa koplietošanas ceļiem, kuri norādīti kartē uz informatīvajiem stendiem.

Bruņotie spēki atvainojas par sagādātājām neērtībām, kas var īslaicīgi rasties, jo dažas kaujas šaušanas nodarbības notiks arī agrā rīta un vēlā vakara stundā.

Komentāri (65)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu