Par atļaujas atņemšanu Zadornovam lems pēc izvērtējuma saņemšanas (23)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP) šodien ir saņēmis Saeimas Sabiedrības saliedētības komisijas vēstuli, kurā pausts aicinājums vērtēt nepieciešamību satīriķim Mihailam Zadornovam par viņa izteikumiem publiskajā telpā atņemt uzturēšanās atļauju Latvijā, pastāstīja ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Daiga Holma.

Iekšlietu ministrs saņemto vēstuli pārsūtījis atbildīgajām drošības iestādēm un pēc izvērtējuma saņemšanas sniegs atbildi gan Girsam, gan Saeimas komisijai.

Vēstuli Saeimas Sabiedrības saliedētības komisijai nosūtījis kāds Gvido Girss ar lūgumu pēc būtības izvērtēt satīriķa publiskos izteikumus, vai tie nav vērtējami kā naidu kurinoši. Tāpat vēstulē lūgts izvērtēt ziņu portāla «ru.focus.lv» atbildību, izvēloties ziņas pārpublicēšanai.

Jau ziņots, ka Saeimas Sabiedrības saliedētības komisija vakar saņēmusi vēstuli ar aicinājumu izvērtēt uzturēšanās atļaujas Latvijā atņemšanu Zadornovam. Priekšlikums par uzturēšanās atļaujas atņemšanu Zadornovam tiek pamatots ar viņa publiskajiem izteikumiem.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu