Lemberga izteicieni par NATO atraduši dzirdīgas ausis Krievijā (244)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ventspils mēra Aivara Lemberga («Latvijai un Ventspilij») izteikumi pret NATO spēku izvietošanu Latvijā atraduši dzirdīgas ausis Krievijas presē. Vislielāko uzmanību Krievijas mediji gan pievērsuši Lemberga ironiskajai piezīmei, ka NATO karavīru ierašanās Ventspilī varētu sekmēt prostitūtu nodarbinātību.

«Ventspilij tas būtu ļoti izdevīgi. Atbrauks 1000 NATO karavīri, un pilsētā strauji palielināsies prostitūtu skaits. No tā ieguvēji būs kafejnīcas, restorāni un prostitūtas,» sacīja Lembergs.

Dīvainā kārtā vēstījumu par Lembergu Krievijas medijs «Newsru.com» papildinājis ar apjomīgu fona tekstu par prostitūtām.

«Jāatzīmē, ka šīs Baltijas valsts iedzīvotāji aktīvi apspriež problēmas ar NATO karavīru seksuālo vajadzību apmierināšanu un ar to saistītajiem ieguvumiem,» apgalvo Krievijas medijs.

Izdevums arī atsaucas uz «Bloomberg» 2009.gadā izmantoto prostitūtu pakalpojumu izcenojumu kā rādītāju par ekonomiskās krīzes dziļumu.

Raksta fonā arī citēti prokrieviskās apvienības «Par dzimto valodu!» aktīvista Ilariona Girsa izteikumi, kuros viņš Latvijas parlamentāriešus nolamā pasaules senākās profesijas rupjākajā vārdā.

Komentāri (244)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu