Aicinām uz semināru jaunajiem žurnālistiem (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada 25. aprīlī Rīgā notiks seminārs par reportāžu un interviju veikšanas un rakstīšanas tehnikām, kā arī atbildīgas žurnālistikas praktizēšanu, kas balstīta uz faktiem un profesionālismu. Seminārs notiks 25. aprīlī plkst. 9:30 restorāna «Čarlstons» konferenču zālē 3. stāvā tiek rīkots seminārs žurnālistikā.

Semināra galvenais lektors ir daudzpieredzējušais diplomātijas un starptautisko attiecību speciālists Nicholas Kralev.

Nikolass Kralevs (Nicholas Kralev) ir autors un eksperts diplomātijas, starptautisko attiecību un globālā tūrisma jomās. Vada iknedēļas TV programmu Conversations with Nicholas Kralev. Strādādams par Financial Times un Washington Times korespondentu, viņš ir apceļojis pasauli, pavadot četrus ASV valsts sekretārus – Hilariju Klintoni, Kondolīzu Raisu, Kolinu Pauelu un Madeleinu Olbraitu.

Nikolass Kralevs ir grāmatu America’s Other Army un Decoding Air Travel autors, veido publikācijas The Atlantic, Foreign Policy Magazine un The Huffington Post.

Dibinājis Kralev International LLC – uzņēmumu, kas nodarbojas ar konsultācijām un apmācību diplomātijas, starptautisko attiecību un globālā tūrisma jomās.

Nikolass Kralevs ieguvis maģistra grādu sabiedriskajā politikā Hārvarda universitātes Džona Kenedija Valsts vadības skolā un pārvalda piecas valodas.

«Es stāstu studentiem par savu pieredzi, sākot no deviņpadsmitgadīga TV reportiera Bulgārijā un beidzot ar braucieniem pa visu pasauli kopā ar ASV sekretāriem, pārstāvot Financial Times un The Washington Times. Mēs runājam arī par to, kā kļūt par īstu žurnālistu jebkurā valstī 21. gadsimtā, kad ikviens, kurš atvēris savu blogu, var uzskatīt, ka ir žurnālists,» stāsta Kralevs.

Dalības maksa ir 20 eiro, bet studentiem un YMS biedriem - bez maksas. Pieteikšanās līdz 24. aprīlim, rakstot uz info@avantis.lv.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu