Sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu grafika (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Lieldienās ‒ no piektdienas līdz pirmdienai, 21.aprīlim ‒ sabiedriskais transports Rīgā kursēs pēc brīvdienu grafika, informēja Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmuma «Rīgas satiksme» (RS) preses sekretārs Viktors Zaķis.

Piektdien un pirmdien, 21.aprīlī, tramvaji, trolejbusi un autobusi kursēs pēc brīvdienu kustības grafika. Minibusi šajās dienās kursēs pēc svētdienai paredzētā kustības saraksta.

Nakts satiksmes maršruti tiks organizēti naktī no 17.aprīļa uz 18.aprīli, naktī no 18.aprīļa uz 19.aprīli un naktī no 19.aprīļa uz 20.aprīli.

Zaķis piebilda, ka 18.un 21.aprīlī braukšanas kartes, kas paredzētas darba dienām, nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Viņš arī informēja, ka iedzīvotāju ērtībām piektdien, 20. un 21.aprīlī darbosies viens klientu apkalpošanas centrs – Spīķeru ielā 1, bet pārējie klientu apkalpošanas centri šajās dienās būs slēgti. Savukārt 19.aprīlī strādās visi klientu apkalpošanas centri pēc sestdienas darba grafika, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53, kas attiecīgajā dienā būs slēgts.

Piektdien, kā arī 20. un 21.aprīlī Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo Rīgas satiksme, varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu būs jāmaksā. Savukārt 19.aprīlī par autostāvvietu izmantošanu būs jānorēķinās kā sestdienā.

«Rīgas satiksme» nodrošina Rīgā pasažieru pārvadājumus ar autobusiem, tramvajiem un trolejbusiem. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu