Saeimas priekšsēdētājai palielinājušies ienākumi (40)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saeimas priekšsēdētājai Solvitai Āboltiņai («Vienotība») palielinājušies ienākumi un bezskaidrās naudas uzkrājumi, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācijā par pagājušo gadu.

2013.gadā Saeimas priekšsēdētāja par darbu parlamentā saņēmusi 42,5 tūkstošus eiro, gadu iepriekš - 39,7 tūkstošus eiro. Bezskaidrās naudas uzkrājumi pērn sastādījuši 18,4 tūkstošus eiro, kas ir par nepilniem 10 tūkstošiem vairāk nekā 2012.gadā, kad uzkrājumi norādīti 8,5 tūkstošu eiro apmērā.

Pagājušajā gada deklarācijā Āboltiņa tāpat kā 2012.gadā norādījusi skaidrās naudas uzkrājumus 5,7 tūkstošu eiro apmērā, kā arī apdrošināšanas iemaksas un depozītlīgumu par 17,3 tūkstošiem eiro.

Āboltiņas īpašumā nav ne nekustamo īpašumu, ne transporta līdzekļu, kurus iegādājies līzingā, ne parādsaistību. Viņa nav arī izsniedzis aizdevumu, kas pārsniegtu 20 minimālās mēnešalgas.

Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu