No ministriem martā vislielākā alga bija Matīsam (12)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

No ministriem martā vislielākā alga bija satiksmes ministram Anrijam Matīsam (V) - viņš saņēma 1837 eiro, liecina Valsts kancelejas publiskotā informācija.

Vairāki ministri saņēmuši algu, kas bija virs 1700 eiro, - pa 1717 eiro saņēma kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK), ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (RP) un veselības ministre Ingrīda Circene (V). Nedaudz lielāka alga bijusi aizsardzības ministram Raimondam Vējonim (ZZS) - viņš par ministra pienākumu pildīšanu saņēma 1757 eiro.

Finanšu ministra Andra Vilka (V), zemkopības ministra Jāņa Dūklava (ZZS), izglītības un zinātnes ministres Inas Druvietes (V), labklājības ministra Ulda Auguļa (ZZS) un ekonomikas ministra Vjačeslava Dombrovska (RP) alga iepriekšējā mēnesī bija 1699 eiro.

Mazākās algas bija tieslietu ministrei Baibai Brokai (VL-TB/LNNK) - 1630 eiro un iekšlietu ministram Rihardam Kozlovskim (RP), kurš saņēmis 1396 eiro. Savukārt bijušais vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Einārs Cilinskis (VL-TB/LNNK) saņēma 1057 eiro atalgojumu.

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) par valdības vadīšanu martā saņēma 1920 eiro.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu