Arhibīskaps Vanags: pēdējā laika notikumi dara mūs redzīgākus (7)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pēdējā laika notikumi mūs dara redzīgākus un nopietnākus, Lieldienu dievkalpojumā Doma baznīcā, ko pārraidīja sabiedriskie mediji, svētdien atzina Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas (LELB) arhibīskaps Jānis Vanags.

«Pēdējā laika notikumi mūs dara redzīgākus un nopietnākus. Mūsu karavīri gatavojas aizsargāt valsti, mūsu sabiedrotie sola palīdzēt, taču arī uzvarošs karš ir gana briesmīgs un var bez izšķirības atnest daudz posta un nāves,» teica Vanags.

«Un tas palīdz ieraudzīt, cik svarīga ir Kristus augšāmcelšanās arī šodien, arī šajā civilizētajā un attīstītajā gadsimtā, kā mums patīk par to domāt. Nekas dzīvē mums nav garantēts, vienīgi dieva beznosacījuma mīlestība,» - tā luteriskās baznīcas arhibīskaps.

Arhibīskaps norādīja, ka viss, ko esam savā dzīvē centušies sasniegt, piepeši var kļūt trausls un nenoturams, un vēlēja atsaukties Kristus aicinājumam un neatlikt to uz vēlāku laiku.

Lieldienas ir kristīgās baznīcas lielākie svētki.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu