Bijušā Saeimas deputāta Krēsliņa dēla «spaisa lieta» izbeigta (30)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pret bijušā Saeimas deputāta Kārļa Krēsliņa dēlu Jāni, pie kura policija atrada lielu daudzumu aizliegto psihoaktīvo vielu iepakojumus, policija izbeigusi kriminālprocesu. Šāds lēmums pieņemts, jo brīdī, kad atrastas apreibinošās vielas, vēl nebija stājies spēkā likums par kriminālsoda piemērošanu, vēstī LTV1 Panorāma.

Pirms mēneša, reaģējot uz publiskoto informāciju, ka Saeimas deputāta Kārļa Krēsliņa dēla automašīnā atrasts, tā dēvētais, «spaiss». Krēsliņš, juzdams morālu atbildību, nolika Saeimas deputāta mandātu. Tagad viņš saņēmis oficiālu policijas apstiprinājumu, ka pieņemts lēmums par kriminālprocesa izbeigšanu pret viņa dēlu daļā par trīs dažādu augu valsts izcelsmes maisījumu glabāšanu. Policija Krēsliņa dēla automašīnā bija atradusi un konfiscējusi vairāk nekā divus tūkstošus aizliegto vielu iepakojumus .

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis Latvijas televīzijai skaidroja, ka aizturēšanas brīdī vēl nebija stājušās spēkā Saeimas pieņemtās likuma izmaiņas par kriminālsodu piemērošanu, taču tā kā visas vielas ir atradušās pagaidu aizlieguma sarakstā, tās konfiscētas. Pats Krēsliņš uzskata, ka rīkojies pareizi, noliekot mandātu .

Atgādināsim, ka deputāta Krēsliņa dēls kopā ar vēl kādu citu vīrieti joprojām tiek vainots graudu izkrāpšanā no zemnieka, aptuveni 7900 eiro vērtībā.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu