VID ēkas būvnieku par darbu kavēšanu nesodīs (13)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Valsts ieņēmumu dienesta (VID) jaunās biroju ēkas Mežaparkā novēlotu nodošanu ekspluatācija, tās ģenerālbūvniekam «Re&Re» soda nauda netiks piespriesta, pastāstīja VID jaunās administratīvās biroja ēkas projekta īstenotāja «Biroju centrs Ezerparks» pārstāve Marta Krivade.

Viņa norādīja, ka naudassoda par kavēšanos nebūs, tomēr būvnieks bez papildu samaksas veiks darbus, kas sākotnēji nebija paredzēti, piemēram, atsevišķus ēkas noformēšanas darbus.

Jau vēstīts, ka sākotnēji bija plānots, ka visas VID struktūrvienības uz jauno biroju kompleksu pārcelsies līdz šā gada vasaras sākumam, tomēr ēku vairākkārt neizdevās nodot ekspluatācijā, tādēļ pārcelšanās tika atlikta.

Tāpat ziņots, ka VID administratīvo ēku komplekss Mežaparkā, Talejas ielā 1, būvēts, lai samazinātu VID administratīvās izmaksas, palielinātu institūcijas darba efektivitāti, kā arī nodrošinātu klientiem augstāka līmeņa servisu.

2008.gada marta vidū valdība atļāva VID jaunās administratīvās ēkas būvniecībai piesaistīt privāto partneri ‒ «New Europe Real Estate Ltd.» piederošo uzņēmumu «Mežaparks SPV» ‒ un rīkoties, lai nodrošinātu jaunā VID centrālā aparāta vienotā administratīvā ēku kompleksa būvniecību un iznomāšanu Rīgā. « Mežaparks SPV» 2008.gada vasarā nodibināja kopuzņēmumu VID jaunās administratīvās ēkas būvniecībai un apsaimniekošanai ‒ «Biroju centrs Ezerparks». Ēkas būvdarbus nodrošina «Re&Re».

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu