Piedaloties Stipro skrējienā, tā dalībnieks zaudē samaņu (65)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

4. maijā, kad risinājās Stipro skrējiens, kāds vīrietis zaudēja samaņu. Sākotnēji cietušajam vīrietim sniedza pirmo palīdzību viņa komandas biedri, vēlāk neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde. Vīrietis tika nogādāts slimnīcā un šobrīd viņa veselības stāvoklis ir stabils.

No Stiprā skrējiena slimnīcā tika nogādāti 13 cilvēki. Galvenokārt cietušajiem bija ķermeņa atdzišana, plecu traumas un potīšu lūzumi.

Kā jau ziņojām, 4. maijā kinopilsētā «Cinevilla» risinājās Stipro skrējiens. Tajā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits, aptuveni 6000 cilvēku. Pēdējos gados šis pasākums kļuvis starptautisks, jo tajā piedalās ne tikai dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, bet arī no vairāk nekā 20 dažādām pasaules valstīm, tostarp Meksikas, Taizemes, Krievijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Francijas, Grieķijas, un šogad dalībnieku pulku papildināja arī 35 karavīri no ASV.

Komentāri (65)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu