Zināmas pārvietojamo fotoradaru izvietošanas vietas (38)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Noteiktas 67 vietas visā Latvijā, kur tiks izvietoti četri pārvietojamie fotoradari, ceturtdien Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» sacīja Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Viņš paskaidroja, ka radari tik ilgu laiku netika lietoti, jo nebija sakārtoti likumi, kā arī bija jāpārstrādā to programmatūra un jāveic tehniskā apkope un sertifikācija.

Pārvietojamo fotoradaru iespējamās atrašanās adreses

Jau vēstīts, ka uz Latvijas ceļiem no ceturtdienas būs četri Valsts policijai piederošie pārvietojamie fotoradari, kuri atradīsies uz ceļiem gan Rīgā un tās apkārtnē, gan citu Latvijas pilsētu apkārtnē. Policija pārvietojamos fotoradarus neizmantoja kopš pērnā gada decembra un ātruma kontrolei izmantoja rokas radarus un mērierīces, kuras iebūvētas ceļu policijas mašīnās.

Fotoradaru atrašanās vietas saskaņotas ar Ceļu satiksmes drošības direkciju. Policija norāda, ka ātruma mērītāji tiks novietoti ceļa posmos, kur notiek daudz satiksmes negadījumu, kā arī kur novērojama intensīva satiksme, kas var apdraudēt gan autovadītāju, gan apkārtējo iedzīvotāju drošību.

Komentāri (38)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu