Festivāla «Positivus» laikā elektriķi strādās pastiprinātā režīmā (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai nodrošinātu nepārtrauktu elektroenerģijas piegādi un vajadzības gadījumā operatīvu elektroapgādes atjaunošanu festivāla «Positivus» norises vietā Salacgrīvā, «Sadales tīkla» elektrotīklu dispečeri un operatīvo izbraukumu brigāžu elektromontieri strādās pastiprinātā režīmā.

Kā skaidroja uzņēmumā, šajā laikā «Sadales tīkls» pastiprināti sekošot līdzi meteoroloģiskajām prognozēm, lai neatkarīgi no laikapstākļiem nodrošinātu «nepārtrauktu, drošu un kvalitatīvu elektroenerģijas piegādi», kā arī pārcels uz vēlāku laiku visus tos elektrotīkla remontdarbus, kas varētu ietekmēt festivāla darbu.

Vienlaikus festivāla dalībnieki aicināti ievērot elektrodrošības prasības, dodoties atpūsties brīvā dabā.

Kā ziņots, festivāls «Positivus» no šodienas līdz 20. jūlijam norisināsies Salacgrīvā.

Kā skaidro uzņēmumā, «Sadales tīkla» speciālisti rūpējās arī par to, lai nepārtraukta un kvalitatīva elektroenerģijas piegāde tiktu nodrošināta arī festivāla «LMT Summer Sound» laikā, kas iepriekšējā nedēļas nogalē norisinājās Liepājā.

Ņemot vērā pieredzi elektroietaišu drošas ekspluatācijas nodrošināšanai vērienīgos pasākumos, uzņēmums atgādina par nepieciešamību rūpēties par elektroiekārtu drošu uzstādīšanu un izmantošanu - nepārslogot kontaktligzdas, pievērst uzmanību elektrības kontaktu tehniskajam stāvoklim, raudzīties, lai vadi būtu droši izvietoti, pārbaudīt drošinātājus, kas pasargās tehniku.

Tāpat «Sadales tīkls» aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem elektrolīniju un elektroiekārtu tuvumā, netuvoties elektroietaisēm, ja tajās ir iekārušies koki vai zari vai, ja zemē redz norautu elektrolīniju vadu, jo šāds iekārtu stāvoklis var apdraudēt dzīvību.

Konstatējot elektroiekārtu bojājumu vai defektu, uzņēmums lūdz nekavējoties ziņot, zvanot pa «Sadales tīkla» klientu servisa tālruni 80200404.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu