Asinsdonoru centrā trūkst vairāku grupu asiņu (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts asinsdonoru centrā (VADC) pirmdienas rītā trūkst vairāku grupu asiņu, informēja VADC prese sekretāre Zane Mistre.

Patlaban aicināti atsaukties cilvēki, kam ir 0 rēzus negatīvā, A rēzus pozitīvā, A rēzus negatīvā, B rēzus negatīvā asins grupa. Samazinājušies arī 0 rēzus pozitīvās asins grupas krājumi.

Lai VADC kļūtu pieejamāks, ir mainīts centra darba laiks - turpmāk klienti tiks gaidīti darba dienās no plkst.8. Pirmdienās un ceturtdienās darba laiks būs līdz plkst.19, trešdienās - līdz plkst.17, bet piektdienās - līdz plkst.15.

Asins trūkuma dēļ šonedēļ palielināts arī izbraukumu skaits. VADC brigādes šonedēļ viesosies Ķekavā, Jaunmoku pilī, Limbažos, P.Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā. Savukārt specializētais autobuss būs atrodams pie Dailes teātra, Novikontas Jūras koledžā, pie Brīvības pieminekļa, pie uzņēmuma «BTA» Sporta ielā, Rīgā, pie Satiksmes ministrijas, kā arī Hercoga Jēkaba laukumā, Jelgavā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu