Rinkēvičs uzliek liegumu JV «māksliniekiem», kamēr Igors Krutojs svinēs dzimšanas dienu LNO ?! (224)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kamēr ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs liedzis Latvijā ieceļot trīs plaši pazīstamiem Krievijas dziedātājiem, tikmēr «Jaunā viļņa» organizators Igors Krutojs noīrējis Latvijas Nacionālās operas Lielo zāli savas dzimšanas dienas svinībām, apstiprināja LNO sabiedrisko attiecību speciāliste Aiga Sprindža.

Krutojs saviesīgajam pasākumam noīrējis operas Lielo zāli ar tai pieguļošajām telpām. Tas mūziķim esot izmaksājis 9873 eiro. Savu 60.dzimšanas dienu viņš svinēs 29.jūlijā.

Krutojs ir Krievijas Tautas mākslinieks un vairāk nekā 300 kompozīciju autors. Viņa sacerētās dziesmas ir Allas Pugačovas, Valērija Ļeontjeva, Alsu, Laimas Vaikules, Mihaila Šufutinska un daudzu citu Krievijas estrādes zvaigžņu repertuārā.

Krutojs ir arī holdinga «ARS» un «ARS - Records» prezidents, kas nodarbojas ar koncertu organizēšanu. Tāpat viņš ir producējis pārraides Krievijas televīzijā.

Krievijas jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis» sāksies 22.jūlijā un ilgs līdz 27.jūlijam. Krutojs uz konkursu ierodas šodien.

Jau ziņots, ka ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) liedzis Latvijā ieceļot trīs plaši pazīstamiem Krievijas dziedātājiem - Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Allai Perfilovai, kura pazīstama ar skatuves vārdu Valērija. Šiem māksliniekiem bija paredzēts uzstāties «Jaunā viļņa» koncertos.

Komentāri (224)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu