No karstuma vakar cietuši pieci cilvēki; sievietei iedzeļ desmit lapsenes (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

No karstuma pagājušā diennaktī cietuši pieci cilvēki, bet kādai sieviete nogādāta slimnīcā ar aptuveni desmit lapseņu dzēlieniem, uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Kopumā pagājušā diennaktī dienestā saņemti 1203 izsaukumi, no kuriem 308 bija saistīti ar dažādām traumām.

No karstuma cietusi 45 gadus veca sieviete, kura dzērumā gulējusi zālājā. Savukārt 60 gadus vecs taksometra vadītājs pārkarsis pēc ilgstošas atrašanās automašīnā. Ar karstuma izraisītām problēmām mediķu palīdzība bijusi nepieciešama diviem bērniem.

Vakar Vidzemē kāds vīrietis guvis apdegumus pēc tam kad uzliesmojis motors, savukārt Latgalē cilvēks salūstot grīdai iekritis zirgu stallī un guvis ribu lūzumus.

Netālu no Rīgas kādam vīrietim mežā iekodusi rokā odze, savukārt Kurzemē 55 gadus vecai sievietei sejā un rokā iedzēlušas aptuveni desmit lapsenes. Latgalē 74 gadus vecam vīrietim galvā iedzēlusi lapsene, bet 42 gadus veca sieviete dārzā pēc kukaiņa koduma zaudējusi samaņu. No kukaiņu un čūskas koduma cietušie nogādāti slimnīcā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu