12.Saeimas vēlēšanās ārvalstīs varēs balsot 96 iecirkņos (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

12.Saeimas vēlēšanās ārvalstīs varēs balsot 96 iecirkņos, informēja Centrālās vēlēšanu komisijas Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.

ASV būs iespējams nobalsot vēlēšanu iecirknī Vašingtonā, Ņujorkā, Detroitā, Sanktpēterburgā, Mineapolē, Klīvlendā, Sanfrancisko, Losandželosā, Bostonā, Čikāgā, Sietlā, Filadelfijā, Milvoki, Grandrapidi un Indianapolē. Austrālijā būs iespēja balsot iecirknī Adelaidā, Melnburnā, Sidnejā, Pērtā un Brisbenā.

Austrijā to varēs paveikt iecirknī Vīnē un Grācā, Azerbaidžānā Baku, Baltkrievijā Minskā un Vitebskā, Beļģijā Briselē, Brazīlijā Nova Odesā, Čehijā Prāgā, Čīlē Santjago, Dānijā Kopenhāgenā un Vejlē, Ēģiptē Kairā, Francijā Parīzē un Strasbūrā, Grieķijā Atēnās, Gruzijā Tbilisi, Igaunijā Tallinā un Indijā Ņūdeli.

Itālijā varēs nobalsot iecirknī Romā, Izraēlā Telavivā, Islandē Reikjavīkā, Īrijā Dublinā, Limerikā, Korkā un Tulovā, Japānā Tokijā, Kanādā Otavā, Monreālā, Toronto un Vankūverā, Kazahstānā Astanā, Krievijā Maskavā, Sanktpēterburgā, Pleskavā un Kaļiņingradā, Ķīnā Pekinā, Lielbritānijā Londonā, Aberdīnā, Birmingemā, Bostonā, Bredfordā, Bristolē, Derbijā, Edinburgā, Gērnsijā, Mančesterā, Mensfīldā, Ņūrijā, Pīterboro, Rofantā un Straumēnos.

Lietuvā vēlēšanās varēs piedalīties iecirknī Viļņā, Luksemburgā Luksemburgā, Nīderlandē Hāgā, Norvēģijā Oslo un Bergenā, Polijā Varšavā, Portugālē Lisabonā, Somijā Helsinkos, Spānijā Madridē, Šveicē Ženēvā un Cīrihē, Ungārijā Budapeštā, Ukrainā Kijevā, Uzbekistānā Taškentā, Vācijā Berlīnē, Brēmenē, Diseldorfā, Frankfurtē pie Mainas, Hamburgā, Kincelzauā un Minhenē, Zviedrijā Stokholmā, Gēteborgā, Ērebrū un Ūmeo.

Ārlietu ministrija ir informējusi CVK, ka vēlētos izveidot vienu iecirkni Apvienotajos Arābu Emirātos. Līdz šīs nedēļas vidum oficiāls lūgums CVK nebija saņemts, skaidroja Bērziņa.

    Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu