LNO Lielā zāle šogad iznomāta divpadsmit pasākumiem, arī «Jaunā viļņa" šefam (12)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Nacionālās operas (LNO) Lielā zāle šogad iznomāta divpadsmit dažādiem pasākumiem, kas nav saistīti ar izrāžu vai koncertu rīkošanu, pastāstīja Latvijas Nacionālās operas (LNO) sabiedrisko attiecību vadītāja Aiga Sprindža.

«LNO iznomā telpas pasākumiem, ja tie ir saskaņoti ar LNO darba plānu vai ārpus sezonas izrādēm. Balstoties uz LNO rīkojumu un izstrādāto telpu nomas cenrādi, tādiem pasākumiem kā «Latvijas lepnums», «Nāc līdzās», «Eņģeļi pār Latviju» telpas tiek iznomātas par pašizmaksu, bet nepārprotamiem komercpasākumiem tiek piemērota komerccena,» paskaidroja Sprindža.

Šogad pašizmaksas izcenojums piemērots diviem pasākumiem, kas notikuši LNO Lielajā zālē.

LNO Lielo zāli savas 60.dzimšanas dienas svinībām noīrējis arī Starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» rīkotājs Igors Krutojs. Viņam par dzimšanas dienas pasākumu, kas LNO Lielajā zālē notiks 29.jūlijā, jāsamaksā 9873,6 eiro.

Rīgas domes sabiedrisko attiecību speciālists Uģis Vidauskis aģentūrai BNS sacīja, ka dome nav saņēmusi pieteikumus par publiska pasākuma, tostarp salūta, rīkošanu operas nama tuvumā 29. jūlijā, tādēļ nekādi ierobežojumi transporta satiksmē vai gājēju kustībā Krutoja pasākuma laikā nav paredzēti.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu