Bērnu sakož paša suns; diviem cilvēkiem amputēti vairāki pirksti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā diennaktī Zemgalē bērnu sakodis paša suns, bet diviem cilvēkiem strādājot ar tehniskām ierīcēm, amputēti vairāki rokas pirksti, aģentūrai LETA sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Zemgalē deviņus gadus vecu puiku sejā, kājā un rokā sakodis paša suns, ar kuru viņš spēlējies un kaitinājis. Tajā pašā novadā 54 gadus vecs vīrietis ar zāģi savainojis plaukstu un viņam ir amputēti vairāki pirksti. Lādēšanas laikā uzsprāgstot automašīnas akumulatoram, 35 gadus vecs vīrietis guvis sejas un ausu ķīmiskos apdegumus.

Latgalē darba traumu guvusi 55 gadus veca sieviete, kurai ierauta roka apstrādes ceha mehānismā, gūstot plēstas un dragātas brūces. Viņai arī amputēti traumētie pirksti.

Kurzemē 69 gadus vecs vīrietis, strādājot ar leņķa slīpmašīnu, guvis plaši grieztu brūci vēderā, kā arī satraumējis roku. Tajā pašā novadā 38 gadus vecs vīrietis labojis jumtu, kritis un savainojis mugurkaula kakla skriemeļus.

Savukārt 46 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā kritis no siena vezuma un guvis vaļēju kājas lūzumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu