Policists no darba brīvajā laikā izglābis dzīvību slīkstošam iereibušam «Jaunā viļņa» viesmāksliniekam (22)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas patruļpolicijas darbinieks no darba brīvajā laikā Jūrmalā, Bulduros, izglābis dzīvību slīkstošam konkursa «Jaunais vilnis» viesmāksliniekam, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciālists Dairis Anučins, notikums norisinājies vakar ap plkst.18 Bulduru pludmalē. Patruļpolicijas darbinieks Oļegs Batovs jūrā pamanījis slīkstošu cilvēku un meties palīgā.

Pēc izvilkšanas no ūdens vīrietis bijis bezsamaņā. Batovs operatīvi izsaucis mediķus un sniedzis vīrietim pirmo palīdzību. Policistam izdevies vīrieti reanimēt pirms Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu ierašanās.

Vēlāk noskaidrots, ka slīkstošais vīrietis ir konkursa «Jaunais vilnis» viesmākslinieks.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) speciāliste Inga Vītola aģentūrai LETA sacīja, ka vakar mediķi saņēmuši izsaukumu pie slīkstoša cilvēka Jūrmalā, tomēr ārstiem nav zināms, vai tas bijis konkursa «Jaunais vilnis» viesis. Zināms, ka vīrietis bijis 59 gadus vecs un alkohola reibumā. Viņš nogādāts slimnīcā.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu