Straujuma liek manīt par problēmām Veselības un Ekonomikas ministrijas darbā (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts kanceleja

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) jau tikusies ar visu ministru pārstāvjiem, lai izskatītu un izvērtētu paveiktos darbus, bet viņa arī netieši norāda, ka būtiskas problēmas ir Veselības un Ekonomikas ministrijas darbā.

Šorīt intervijā LTV raidījumam «Rīta Panorāma» viņa sacīja, ka pēc tikšanās ar visu ministriju pārstāvjiem ir secināts, ka valdība kopumā paveikusi gandrīz visus 500 uzdevumus, kas tika noteikti viņas vadītās valdības darba sākumā.

Tomēr uz jautājumu, vai ir kāda ministrija, kurai ir problēmas ar savu uzdevumu izpildi, premjerministre bija izvairīga, vien pateica, ka starp tām noteikti esot Veselības un Ekonomikas ministrija.

«Es nevēlos tagad pārmest un apgalvot, ka ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis netiktu ar saviem pienākumiem galā. Ministrs strādā, bet šajā gadījumā ir svarīgi, lai ministrijā būtu spēcīgs ierēdņu korpuss, kas palīdzētu uzdotos uzdevumus realizēt. Savukārt par Veselības ministriju, domāju, komentāri tagad būtu lieki,» rezumēja Straujuma.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu