LTV žurnālistus apmācīs ASV mediju eksperte Magda Voltere (6)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Augustā un septembrī Rīgā ieradīsies komunikācijas un mediju konsultante Magda Voltere, lai vadītu apmācības Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta darbiniekiem, informēja televīzijā.

Voltere vērtēs LTV Ziņu dienesta darbu gan attālināti, gan klātienē, izstrādās konkrētus mācību ieteikumus, kā arī vadīs klātienes apmācības.

Pēc televīzijas vēstītā, Voltere strādājusi televīzijas kanālos «CNN» ASV, «CNBC Asia» Honkongā un «NBC News» Maskavā. Viņa veidojusi publikācijas ASV laikrakstos un žurnālos, kā arī interneta ziņu portālos. Viņa strādājusi ar žurnālistiem, kā arī vadījusi mediju treniņus daudzās citās valsts un nevalstiskajās organizācijās.

Televīzija neatklāj apmācības kursa izmaksas.

«Konkrēta summa, kura atvēlēta šim analītiskajam darbam un apmācībām, nav publiski apspriežama.Latvijas Televīzijai žurnālistu un producentu kvalifikācijas un kompetences celšana 2014.gadā ir viena no prioritātēm, un šīm vajadzībām ir paredzēts finansējums, kura ietvaros arī cenšamies darīt visu, lai LTV žurnālisti un tādējādi arī raidījumi celtu savu kompetenci, zināšanas un kvalitāti,» norādīja televīzijas komunikācijas vadītājs Klāvs Radziņš.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu