Vācijā milzīgs neizskaidrojamas izcelsmes aplis labības laukā piesaista tūkstošus (72)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tūkstošiem cilvēku piesaistījis Vācijas pavalsts Bavārijas rajonā Raistingā pagājušajā nedēļā atklāts neizskaidrojams aplis kviešu laukā, ko pirmie pamanīja gaisa balona lidotāji, vēsta laikraksts «Süddeutsche Zeitung». Apļa diametrs ir 75 metri, tā iekšienē ir trīs gredzeni.

Pēc pārdabiskā veidojuma pamanīšanas ziņas par šo atradumu milzu ātrumā izplātījās interneta sociālajos tīklos.

«Cilvēki laukā dziedāja, dejoja, spēlēja ģitāru..., pat gulēja,» par fenomena apmeklētājiem stāstīja netālu no šīs vietas dzīvojoša sieviete, informē «Süddeutsche Zeitung».

Daudzi mistiskā apļa apmeklētāji neuzskata to par cilvēku veidojumu.

«Tā ir tehnoloģija, ko mēs vēl neesam atklājuši,» laikrakstam sacīja viens no apļa apbrīnotājiem. «Viņi vēlas mums parādīt - mēs esam šeit, un mēs esam jūsu draugi.»

Labības lauka aplis atrodas netālu no kādreizējās sakaru stacijas antenām, kura tika izmantota, lai Eiropai pārraidītu cilvēku pirmo nolaišanos uz Mēness 1969.gadā.

Lauksaimnieks Kristofs Hitners, kuram pieder labības lauks ar šo fenomenu, apgalvo, ka viņš to nav izveidojis.

«Tādu apli ir ļoti grūti izveidot, un tas ir tiešām labi paveikts,» sacīja Hitners. «Es vēl nezinu, kādā veidā aplis ir radīts. Nav nekādu riepu nospiedumu, nekā tamlīdzīga.»

Lauka īpašnieks arī piebilda, ka šī pārdabiskā veidojuma nodarītais kaitējums labībai viņam radījis vairāku simtus eiro lielus zaudējumus.

Komentāri (72)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu