Konkursā par Saeimas priekšvēlēšanu raidījumu veidošanu uzvar LNT un Re:TV (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursā par Saeimas priekšvēlēšanu raidījumu veidošanu uzvarējušas LNT un «Re:TV», aģentūru BNS informēja Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) Informācijas centra vadītāja Agnese Berga.

Savukārt par tiesībām veidot Saeimas priekšvēlēšanu raidījumu krievu valodā nolemts izsludināt jaunu konkursu.

Telekompānijas LNT piedāvājums atzīts par labāko premjera amata kandidātu televīzijas debašu veidošanai viena raidījuma ietvaros, bet «Re:TV» piedāvājums atzīts par labāko piecu priekšvēlēšanu raidījumu veidošanai piecos vēlēšanu apgabalos.

Berga aģentūrai BNS pastāstīja, ka uzvarētāju raidījuma veidošanai krievu valodā nav izdevies noskaidrot, jo iesniegtie pretendentu pieteikumi bijuši nekorekti. Proti, tajos nav bijusi norādīta visa nepieciešamā informācija, un tādējādi nolemts sludināt vēl vienu konkursu, kurā varēs piedalīties gan līdzšinējie, gan arī jauni pretendenti.

Izsludinātā konkursa finansējums ir 8627,42 eiro, kas paredzēts viena 60 minūšu gara priekšvēlēšanu raidījumam krievu valodā izveidei.

Televīzijas priekšvēlēšanu raidījums tiek veidots izplatīšanai zemes apraides, satelīta, kabeļu, interneta un citās raidīšanas platformās laika posmā no 2014.gada 4.septembra līdz 2014.gada 3.oktobrim.

Pretendentiem savi piedāvājumi jāiesniedz līdz šā gada 12.augustam, plkst. 12.00. Pretendentu izvērtēšana un lēmuma pieņemšana notiks ne vēlāk kā līdz 21. augustam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu