Šonedēļ vairāki «Tallink» pasažieri nav uzlaisti uz kruīza kuģa (20)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceļojumam ar «Tallink» kruīza kuģi no Rīgas uz Stokholmu otrdien, 19.augustā, netika reģistrēti atsevišķi pasažieri, pastāstīja «Tallink Latvija» pārdošanas un mārketinga vadītāja Baiba Muceniece.

Viņa sacīja, ka uz kuģa nav uzlaisti pasažieri, kas ceļoja ar transportlīdzekļiem. Šobrīd uzņēmumā noskaidro un precizē lietas apstākļus. «Iespējams, tā ir bijusi tehniska kļūda. Tāpat ir ļoti svarīgi, lai ceļotāji ievērotu «Tallink» ceļošanas noteikumus, tostarp reģistrēšanās laiku,» sacīja Muceniece.

Tāpat viņa teica, ka ar klientiem, kurus ietekmēja šī situācija, «Tallink Latvija» sazināsies personīgi, cenšoties rast risinājumu. Katru situāciju uzņēmums izvērtēs un risinās atsevišķi.

Saskaņā ar Patērētāju tiesību aizsardzības centra Patērētāju informēšanas un komunikāciju daļas vadītājas Sanitas Gertmanes sniegto informāciju sūdzības par šo atgadījumu nav iesniegtas.

«Tallink Grupp» flotē ir 18 kuģu, no tiem 11 kruīzu kuģi, pieci ātrgaitas kuģi un divi kravas kuģi. Prāmji kursē ar zīmoliem «Tallink» un «Silja Line». Kompānijā strādā 6700 cilvēku Latvijā, Igaunijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā un Krievijā. Ik gadu kompānija kopumā pārvadā vairāk nekā 9,3 miljonus pasažieru.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu