Bažījoties par ēkas drošību, atkāpsies Rīgas Volejbola skolas direktore (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nespējot nodrošināt darbam atbilstošus un drošus apstākļus skolas ēkā, atkāpsies Rīgas Volejbola skolas direktore Ilze Kantore, vēsta Latvijas Televīzija.

Rīgas Volejbola skolas ēkai, kas sākotnēji būvēta komandas «Aurora» vajadzībām, kopš 1971.gada uzlabojumi teju neesot veikti. Ēkas iekštelpās un ārsienās novērojamas 10 centimetrus platas plaisas, turklāt iekštelpās gaisa temperatūra ziemā sasniedz labākajā gadījumā +15 grādus. «Tas neatbilst 21.gadsimta prasībām,» uzskata Kantore.

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR) apgalvoja, ka pārzina skolas situāciju, turklāt vairākas reizes iesniegti energoefektivitātes uzlabošanas projekti, lai iegūtu Eiropas finansējumu ēkas siltināšanai, tomēr tie noraidīti.

«Vai tiešām ir jāgaida traģēdija?» tikmēr retoriski vaicāja Kantore, kura nolēmusi atkāpties no amata, jo nespēj garantēt audzēkņu un darbinieku drošību.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu