Rīgas 6.vidusskolā atklās «Samsung» digitālo klasi (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27.augustā plkst.13 Rīgas 6.vidusskolā tiks atklāta «Samsung» digitālā klase, aģentūru LETA informēja «Samsung Electronics Baltics» pārstāve Iveta Bojāre.

Jauno mācību gadu Rīgas 6.vidusskolas skolēni sāks mūsdienīgā un radošā mācību vidē, jo skolā tiks atklāta pirmā pilnībā ar jaunākajām tehnoloģijām aprīkotā klase.

Šajā klasē būs iespējams strādāt ar 20 planšetdatoriem un skārienjutīgu interaktīvo tāfeli, ļaujot visiem strādāt vienotā tīklā. Šī klase ir balva, ko ar pārliecinošu uzvaru digitālajā apmācību programmā «»Samsung» skola nākotnei» savai skolai izcīnīja tās skolotāji.

Pasākumā varēs redzēt tehnoloģiju sniegtās iespējas mācībās un to, kā «gudrās klases» risinājums maina mācību gaitu.

Pasākumā piedalīsies izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete (V), «Samsung Electronics Baltics» prezidents Tēhvans Hvans, Rīgas 6.vidusskolas direktors Haralds Bārzdiņš, skolas skolotāji un skolēnu kluba «TED-Ed» biedri, kā arī izglītības jomas speciālisti.

Digitālā klase Rīgas 6.vidusskolā tiek atklāta «Samsung Electronics Baltics» īstenotās digitālās izglītības iniciatīvas laikā, un tajā varēs apgūt dažādus mācību priekšmetus, iegūstot digitālajam laikmetam atbilstošas zināšanas un prasmes.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu