Pirms jaunā mācību gada Druviete apmeklēs reģionu skolas (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Lai pārliecinātos par skolu gatavību jaunajam mācību gadam, kā arī tiktos ar pedagogiem un pārrunātu šī mācību gada aktualitātes, izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete dosies reģionālās vizītēs Latvijas novados.

Kā informēja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Komunikācijas un dokumentu pārvaldības nodaļā, rīt, 22.augustā, ministre dosies uz Krimuldas novadu, lai piedalītos Rīgas reģionālajā izglītības darbinieku konferencē.

Pēc tam Druviete Rīgā tiksies ar dabaszinātņu un matemātikas skolotājiem konferencē «Dabaszinātnes un matemātika skolā - efektīvi un radoši».

Ministre reģionālajās vizītēs jau apmeklējusi Daugavpili un Jaunpiebalgu, kā arī Rīgā viesojusies Latvijas Starptautiskajā skolā Piņķos. Nākamajā nedēļā ministre turpinās vizītes skolās un tikšanās ar pedagogiem.

Saistībā ar jauno mācību gadu kopumā ministrei un IZM vadošajiem darbiniekiem ir plānotas tikšanās ar pedagogiem vairāk nekā 30 pasākumos un konferencēs Latvijā.

Kā atzīst Druviete, šajā mācību gadā skolu darbu skars vairāki būtiski uzlabojumi un jauninājumi mācību procesā, tāpēc ir svarīgi tikties klātienē ar skolu vadību un pedagogiem, lai tās pārrunātu un pārliecinātos par skolu gatavību tām.

Pedagogiem tā ir iespēja pārrunāt sev aktuālus jautājumus un rast atbildes, piemēram, saistībā ar pedagogu atalgojumu, kura aprēķināšanas kārtība šogad jau ir zināma vēl pirms jaunā mācību gada sākuma.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu