«Saskaņa» sašutusi, ka žurnālists to nosaucis par «prostitūtu sarakstu» (222)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Partija «Saskaņa» varētu sūdzēties tiesā par Latvijas Radio (LR) izskanējušajiem izteikumiem saistībā ar partijas pārstāvi Eiropas Parlamentā (EP) Andreju Mamikinu un partiju kopumā, informēja «Saskaņas» pārstāve Katrīna Iljinska.

«Raidījumā tika aizvainoti 115 konkrēti cilvēki – visi «Saskaņa» deputātu kandidāti, nosaucot viņus par prostitūtām, kas arī nav pieļaujams sabiedriskā medijā. Turklāt to izdarīja tieši raidījuma vadītājs, piedāvājot sarunas dalībniekiem apspriest tieši šādu tēmu un izteikties par partijas Saskaņa «prostitūtu sarakstu«,» teikts «Saskaņas» izplatītajā paziņojumā.

Tāpat «Saskaņa» nolēmusi vērsties Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (NEPLP), Latvijas žurnālistu asociācijā un Latvijas žurnālistu savienībā, kā arī pie LR valdes priekšsēdētāja Jāņa Siksņa.

Partija uzskata, ka LR raidījumā «Krustpunktā» izskanējuši personiski aizvainojoši un tendenciozi komentāri par Mamikinu un «Saskaņu», kas pārkāpj uzvedības normas un ētikas kodeksu.

Komentāri (222)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu