Dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Āgenskalnā cietis vīrietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā naktī Rīgā, Āgenskalnā, kādas četrstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks, kurā cietis vīrietis.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā informēja, ka izsaukums uz Kristapa ielu tika saņemts plkst.23.46. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji no dzīvokļa, kurā bija aizdegušās sadzīves mantas, izglāba 58 gadus vecu vīrieti. Viņš bija saindējies ar dūmiem un tika nodots mediķiem. Savukārt no blakus esošā dzīvokļa ugunsdzēsēji evakuēja apmēram 80 gadus vecu sievieti.

Kā ziņots, paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks vakar vēlu vakarā bija izcēlies Rīgā, Hospitāļu ielā, kur apmēram 500 kvadrātmetru platībā ar atklātu liesmu dega sešstāvu dzīvojamās mājas augšējais stāvs un jumts. Cilvēki šajā ugunsnelaimē necieta.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēmis 39 izsaukumus - dzēsti 16 ugunsgrēki, veikti 19 glābšanas darbi, bet četri izsaukumi izrādījušies maldinoši, liecina VUGD apkopotā operatīvā informācija.

Savukārt Valsts meža dienestā informēja, ka meži piektdien Latvijā nav deguši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu