Ar ķermeņa atdzišanu slimnīcā nogādāti divi vīrieši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Aizvadītajā diennaktī ar ķermeņa atdzišanu slimnīcā nogādāti divi vīrieši, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Vītola.

Rīgas apkārtnē kādu 60 gadus vecu vīrieti no rīta šķūnītī atradusi saimniece. Mediķi pēc ierašanās noteikuši, ka vīrietis daļēji slēgtajā telpā gulējis ilgāku laiku, rezultātā viņa ķermenis ievērojami atdzisis. Vīrietis mediķu ierašanās brīdī bijis pie samaņas.

Tāpat ar ķermeņa atdzišanu slimnīcā nogādāts kāds 58 gadus vecs vīrietis. Aizvadītajā naktī mediķus izsaukusi policija, kas ziņojusi, ka vīrietis stiprā alkohola reibumā guļ uz ielas laika apstākļiem nepiemērotā apģērbā.

Vēl Rīgā mediķi slimnīcā ar nopietniem apdegumiem nogādājuši kādu 58 gadus vecu vīrieti. Sejas un augšējo elpvadu apdegumus vīrietis bija guvis ugunsgrēkā, kurā viņš arī saindējās ar dūmiem.

Savukārt Zemgalē mediķi palīdzību snieguši kādam velosipēdistam, kurš, pārvietojoties uz sava transportlīdzekļa alkohola reibumā, bija kritis un guvis traumas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu