Jaunajā sezonā LTV piedāvās ziņu un analītiskos raidījumus krievu valodā (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunajā sezonā Latvijas Televīzija (LTV) piedāvās četrus jaunus ziņu un analītiskos raidījumus krievu valodā, intervijā Latvijas Radio teica LTV valdes loceklis programmas attīstības jautājumos Sergejs Ņesterovs.

No plkst.7 būs skatāma rīta ziņu un izklaidējošā programma «Sevodņa utrom», kurā paredzētas arī intervijas ar studijas viesiem.

Ziņas krievu valodā paredzētas plkst.18.

Trešdienu vakaros paredzēts raidījums «Točki nad i», kuru vadīs Oļegs Ignatjevs. Ceturtdienās paredzēta aktuālā intervija līdzīgā formātā - raidījums «1:1», kuru, vadīs Vadims Radionovs, bet piektdienās Aleksejs Dunda, Diāna Spina un Daniels Smirnovs diskutēs par aktuālajiem notikumiem.

Ņesterovs atklāja, ka LTV ir iesniegusi pieprasījumu nākamā gada budžetā, lai nodrošinātu saturu krievu valodā. Neatklājot pieprasīto summu, viņš piebilda, ka katrs var pats aprēķināt, cik līdzekļu nepieciešams visam nākamajam gadam, ja šogad šim mērķim četriem mēnešiem tika piešķirti aptuveni 500 000 eiro.

Viņš pauda, ka LTV7 plāno palielināt auditoriju. Ja pašlaik krievu valodā raidītajām ziņām auditorija esot ap 20 000 skatītāju, tad līdz gada beigām to varētu palielināt līdz 30 000. Viņš piebilda, ka sasniegtā auditorija ir viens no kritērijiem, taču atzina, ka neviens jauns raidījums momentā neiekaro visu potenciālo auditoriju, īpaši, ja ir tik spēcīgi konkurenti kā retranslētajos Krievijas kanālos.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu