Mediķi slimnīcā nogādā divus stipri nosalušus cilvēkus (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Mediķi piektdien slimnīcā nogādājuši divus cilvēkus, kuriem konstatēta ķermeņa atdzišana un vēl citas veselības problēmas, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Vidzemē, guļam slapjā zālē, pļavā naktī atrasts 18 gadus vecs puisis, kurš bija smagā alkohola reibumā. Ar alkohola intoksikāciju un ķermeņa atdzišanu viņš nogādāts ārstniecības iestādē.

Savukārt 76 gadus veca sieviete divas dienas bija nogulējusi mājās uz grīdas - viņai konstatēts insults un ķermeņa atdzišana.

Ātrās palīdzības pārstāve informēja, ka Zemgalē 53 gadu vecs vīrieties, strādājot ar leņķa slīpmašīnu, piektdien nogādāts slimnīcā ar plašām brūcēm kājā. Bet Rīgā 27 gadus vecs vīrietis, kurš bija alkohola reibumā, izkritis pa otrā stāva logu, gūstot smagas traumas.

Zemgalē mediķu palīdzība bija nepieciešama 29 gadus vecam vīrietim, viņš saindējās pēc augu maisījumu smēķēšanas. Vīrietim kļuva slikti, viņš krita un guva arī galvas traumu.

Piektdien ātrā palīdzība devās uz 1054 izsaukumiem, no kuriem 213 bija traumas.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu