Nepieciešami rēzus negatīvo un 0 rēzus pozitīvo asins grupu donori (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) šonedēļ aicina atsaukties B rēzus negatīvo, A rēzus negatīvo un 0 rēzus pozitīvo asins grupu donorus, informēja VADC pārstāve Zane Mistre.

Šodien līdz plkst.15 asinis var ziedot specializētajā autobusā Rīgā, pie Dailes teātra. Savukārt rīt no plkst.10 līdz plkst.13 specializētais donoru autobuss atradīsies pie Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba Krustbaznīcas ielā 9/11. Bet 3.septembrī no plkst.10 līdz plkst.15 specializētais autobuss atradīsies pie tirdzniecības centra «Alfa».

Šo ceturtdien asinis varēs nodot arī pie specializētā autobusa Rīgā, Kronvalda bulvārī 3, pie SIA «FMS» no plkst.11 līdz plkst.15. Piektdien donori būs gaidīti specializētajā donoru autobusā Esplanādē no plkst.12 līdz plkst.16.

Tāpat rīt, 2.septembrī, asinis varēs nodot Valkas kultūras namā, kur to varēs izdarīt no plkst.10 līdz plkst.13. Savukārt trešdien iespēja nodot asinis būs Lielvārdes kultūras namā no plkst.10 līdz plkst.14.

Ceturtdien no plkst.10 līdz plkst.14 asinis donori varēs nodot Salacgrīvas kultūras namā, bet piektdien, 5.septembrī, to varēs izdarīt Mārupes novadā, Plieņciema ielā 35, no plkst.10 līdz plkst.13.

Tāpat šonedēļ ir arī paredzēti Latgales filiāles izbraukumi - rīt, 2.septembrī, asinis varēs nodot Preiļu poliklīnikā no plkst.9.00 līdz plkst.13. Trešdien tas būs izdarāms Valsts robežsardzes Ludzas pārvaldē no plkst.9 līdz plkst.12.

Visbeidzot asinis donori varēs nodot arī Kārsavas kultūras namā no plkst.9 līdz 12.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu