Automašīnu rindas uz Igaunijas robežas neveidojas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc Igaunijas ieviestās robežkontroles, automašīnu rindas robežpārejas punktos ar šo valsti nav novērotas, zināja Valsts robežsardzē. Igaunijas robežas šķērsošana norisinās bez starpgadījumiem, informēja robežsardze.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka saistībā ar ASV prezidenta vizīti no 31.augusta plkst.14 līdz 3.septembra vakaram Igaunija ievieš robežu kontroli, tostarp ierīko pagaidu robežkontroles punktus Latvijas un Igaunijas autoceļu savienojumos.

Šajā laikā Latvijas – Igaunijas robežu ar automobili jebkuras diennakts laikā varēs šķērsot tikai Ainažos – autoceļš A1, Veclaicenē – autoceļš A2, Valkā – autoceļš A3, Unguriņos – autoceļš P17, Apē – autoceļš P39, Ipiķos – autoceļš V173 un Omuļos – autoceļš V256.

Pārējās robežas šķērsošanas vietas pa ceļiem šajā laikā būs slēgtas. Latvijas Valsts ceļi šajā periodā aicina ieplānot braucienam uz Igauniju vairāk laika, kas var būt saistīts ar robežas šķērsošanas kontroles procedūrām. Īpaši tas var skart maršrutus caur Ainažiem (A1) un Valku (A3), kas raksturīgi ar intensīvu pārrobežu satiksmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu