Augustā skatītākais kanāls joprojām TV3 (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Augustā skatītākais televīzijas kanāls bijis TV3, otro vietu, pakāpjoties par vienu pozīciju, ieņem PBK, bet trešajā vietā ierindojies LNT. Lielāko kāpumu, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, piedzīvojis kanāls «RTR Planeta Baltija», liecina pētījumu kompānijas TNS dati.

Kā informēja TNS mārketinga vadītāja Laura Vendele, TV3 pirmajā vietā ierindojas ar 11,1% skatīšanās laika daļu, tam seko PBK ar 9,9%, savukārt kanāls LNT trijnieku noslēdz ar 8,8% lielu skatīšanas laika daļu.

Ceturtajā vietā ierindojies kanāls LTV1, piektajā vietā - «NTV Mir Latvija». Sesto vietu ieņem «RTR Planeta Baltija», kuram, salīdzinot ar jūliju, fiksēts lielākais skatīšanās laika daļas pieaugums - par 1,5%. Tam seko «REN Baltija», TV5, kanāls 3+, LTV7, TV6, Kanāls 2, Re:TV un kanāls FOX.

Lielāko kritumu, salīdzinot ar jūliju, piedzīvojis kanāls TV5.

Augustā viens TV skatītājs pie TV ekrāna pavadījis vidēji 4 stundas un 47 minūtes dienā, kas bijis par 10 minūtēm vairāk nekā jūlijā.

Kā vēstīts, jūlijā skatītāko kanālu topa pirmo vietu ieņēma TV3, kuras vērošanai veltīti 10,3% no kopējā TV skatīšanās laika. Otrs skatītākais bijis kanāls LNT ar 9,6%, bet trešajā vietā ierindojies kanāls PBK ar 9,1% lielu skatīšanās laika daļu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu