Tiksies daudzbērnu ģimenes (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien pulksten 10 sāksies Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrības kopsapulce. Tā notiks 28. Rīgas vidusskolā, Sliežu ielā 23.

Biedrībā portālu TVNET informēja, ka aicināti visu daudzbērnu ģimeņu vecāki, īpaši tie, kuriem ir pieci un vairāk bērnu.

Tāpat biedrība aicina ikvienu nepilnu vai trūkumā nonākušu ģimeni, ja viņi grib piedalīties ģimenes iespēju pilnveidošanā un paplašināšanā gan pašvaldību, gan valsts līmenī.

«Mūs satrauc valsts bezatbildība lielo ģimeņu vajadzību ignorēšanā. Mums jāveido sabiedrības viedoklis, jo katrs atsevišķas ģimenes izmisums un kopējais lielo ģimeņu problēmu klāsts nevienu politiķi pat neinteresē.

Tikai apvienojot ģimeņu pieredzi un centienus, mēs spēsim izstrādāt un iesniegt likumdošanas priekšlikumus, lai sasniegtu visiem un ikvienam mūsu bērnam labvēlīgu dzīves vidi Latvijā,» biedrībā norāda un aicina uz kopsapulci ierasties ar sagatavotiem priekšlikumiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu