Aicina atsaukties rēzus negatīvo asins grupu donorus (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) šonedēļ aicina atsaukties B rēzus negatīvo un A rēzus negatīvo asins grupu donorus, informēja VADC pārstāve Zane Mistre. Šodien līdz plkst.15 asinis var nodot Dailes teātrī, Rīgā, un Ogres Kultūras centrā, Ogrē.

Savukārt rīt, 16.septembrī, donori no plkst.10 līdz 13 var ierasties Priekules slimnīcā. Tāpat rīt VADC speciālais autobuss no plkst.10 līdz 14 būs piebraucis pie «Tallink Latvija» Eksporta ielā 3a, Rīgā. Tāpat donori no plkst.9 līdz 13 var griezties Alūksnes novada domē.

Trešdien, 17.septembrī, no plkst.10 līdz 15 asinis varēs nodot Vecbebru profesionālajā vidusskolā, Kokneses novadā, un pie tirdzniecības parka «Alfa», Rīgā. Bet no plkst.9 līdz 12 asinis varēs nodot arī Ludzas kultūras namā, Ludzā.

Ceturtdien, 18.septembrī, VADC būs izbraucis uz Mālpils Sporta kompleksu, kur asinis varēs nodot no plkst.10 līdz 14. Tāpat VADC specializētais autobuss šajā pašā laikā atradīsies Rīgā, Republikas laukumā 2.

Savukārt piektdien, 19.septembrī, specializētais autobuss no plkst.10 līdz 15 atradīsies pie «Radisson Blu Hotel Latvija», Elizabetes ielā 55, Rīgā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu