«Saskaņas» deputāta kandidāts ar «kabatas arodbiedrību» pie Saeimas rīkos protesta akciju (7)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ceturtdien, 18.septembrī, plkst.8.30 partijas «Saskaņa» deputāta amata kandidāts, pašreizējais Rīgas pašvaldības deputāts Raimonds Gailis pie Saeimas rīkos protestu «pret valsts nodokļu politiku». Pasākumā piedalīsies arī Gaiļa vadītā arodbiedrība LABA, kuras biedru klātbūtne nereti tiek organizēta arī Rīgas domes priekšsēdētāja, «Saskaņas» līdera Nila Ušakova, atbalsta pasākumos.

Kā aģentūru LETA informēja pats Gailis, pasākumā viņa vadītā arodbiedrība LABA iestāsies «par nodokļu sloga samazināšanu, tostarp pazeminot pārtikas precēm piemēroto nodokli». LABA aicinās ieviest nodokli luksusa precēm, lai piepildītu valsts budžetu. Minētā arodbiedrība tiek uzskatīta par cieši saistītu ar partiju «Saskaņa», bet pasākumā izvirzītās idejas atbilst «Saskaņas» priekšvēlēšanu lozungiem.

LETA jau ziņoja, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir sācis pārbaudi par gadījumu, kad Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijas telpās noticis arodbiedrības pasākums, kas vairāk līdzinājies partijas «Saskaņa» priekšvēlēšanu aģitācijai, vēstīja LTV raidījums «De facto». KNAB vēloties noskaidrot, vai līdzīgas iespējas izmantot telpas bijušas arī citām partijām.

Augusta beigās Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijas telpās notika arodbiedrības «LABA» sanāksme, kurā piedalījās organizācijas vadītājs Gailis un Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC). Sanāksmē Gailis skaidrojis, kāpēc kandidē Saeimas vēlēšanās no «Saskaņas» saraksta, bet Ušakovs atgādinājis «Saskaņas» priekšvēlēšanu solījumus un aicinājis balsot par šo partiju.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu