Rīko pretnarkotiku akciju «Lieto barā, mirsti viens!» (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Liepājas skolās ar 18.septembri sāksies pretnarkotiku akcija «Lieto barā, mirsti viens!», liecina Valsts policijas (VP) informācija.

Pretnarkotiku kampaņa tiks izvērsta Liepājas skolās, informējot skolēnus par dažādu narkotisko vielu kaitīgo ietekmi uz veselību.

Akcijas laikā Liepājas domes Veselības veicināšanas konsultants Armands Treimanis un pārstāvji no VP Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa apmeklēs vairākas skolas un skolēniem stāstīs vairākus reālus piemērus par jauniešiem, kuri ir sabojājuši savu dzīvi tikai tāpēc, ka, neapdomīgi rīkojoties, sākuši lietot apreibinošās vielas. Katras tikšanās sākumā plānots demonstrēt īpaši sagatavotu video materiālu.

Akcijas «Lieto barā, mirsti viens!» mērķis ir informēt un izglītot jauniešus un viņu vecākus par dažādu narkotisko vielu kaitīgo ietekmi uz veselību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu