Izveido resursu valdošo partiju solījumu vērtēšanai (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

IT kompānija «Arcana Digital Group» pirms 12.Saeimas vēlēšanām izveidojusi resursu «solijumi2011.lv», kurā vēlētāji var novērtēt, cik lielā mērā valdošās partijas ir izpildījušās savus pirms trim gadiem dotos solījumus, informēja uzņēmumā.

«Solijumi2011.lv» var iepazīties ar 2011. gada partiju programmām latviešu un krievu valodās, ka arī novērtēt to realizācijas līmeni trijās kategorijās: ekonomiskajā, sociālajā un administratīvajā.

Kā liecina informācija uzņēmuma mājas lapā, savu vērtējumu patlaban snieguši 203 interesenti.

Pakalpojums neprasa reģistrāciju un ir anonīms. Priekšvēlēšanu programmu teksts ir ņemts no Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapas. No programmām ir izņemta pašreklāma un atstāti tikai, pēc kompānijas domām, reālie pieteiktie plāni. Pakalpojums esot izstrādāts pēc privātas iniciatīvas un nav saistīts ne ar vienu no politiskajiem spēkiem, kuri kandidē 2014. gada vēlēšanās.

«Arcana Digital Group» ir starptautisks, Rīgā dibināts, uzņēmums, kas specializējas «internet-startup» un biznesa mājas lapu risinājumu izstrādē. Uzņēmuma biroji atrodas Rīgā, Minskā un Londonā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu