Rīgas Austrumu slimnīcā atklāj apjomīgāko bezmaksas WiFi tīklu (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien, 19. septembrī, Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā ar simbolisku Lattelecom WiFi soliņa atklāšanu, publiskai lietošanai tiek nodots apjomīgākais bezvadu brīvpieejas interneta tīkla pārklājums, kāds jebkad izveidots kādā no Latvijas ārstniecības iestādēm.

Pasākums sāksies plkst. 12:00 skvērā pie stacionāra Gaiļezers, Rīgā, Hipokrāta ielā 2. Tajā piedalīsies slimnīcas valdes priekšsēdētājs prof. Viesturs Boka un Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Šis ir pirmais solis, lai realizētu ieceri nodrošināt visaptverošu bezmaksas interneta pārklājumu lielākajā valsts universitātes slimnīcā. Gada laikā medicīniskā palīdzība šeit tiek sniegta ap 73 000 pacientu stacionāri un 340 000 ambulatori. Par savu šo slimnīcu sauc 4709 darbinieki. Slimnīca ir bāzes vieta Rīgas Stradiņa universitātes un Latvijas Universitātes studentu apmācībai, specialitātē tiek ievadītas arī topošās medicīnas māsas. Slimnīcas sastāvā ietilpst seši stacionāri: «Gaiļezers», Latvijas Onkoloģijas centrs, «Biķernieki», «Linezers», Latvijas Infektoloģijas centrs un Tuberkulozes un plaušu slimību centrs, kā arī Patoloģijas centrs.

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā tiks atklāts jau 23 WiFi soliņš, kas simboliski pilsētas vidē iezīmē brīvpieejas interneta pieslēguma zonu. Līdz šim Lattelecom atvēris vairāk nekā 4000 bezmaksas WiFi punktu visā Latvijā, tostarp 21 slimnīcās, 165 mācību iestādēs, Latvijas lielāko pilsētu laukumos, parkos un citās brīvdabas vietās. Tajos ietilpst publiskie Lattelecom-free bezvadu interneta punkti un tie, kas atklāti sadarbībā ar tādiem uzņēmumiem kā Statoil, SEB, DNB, Nordea, Atlētika un daudziem citiem.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu