NEPLP uzliek 200 eiro sodu OTV par janvārī demonstrētas filmas fragmentu netulkošanu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) šodien sodījusi SIA «Ogres Televīzija» (OTV) par filmas fragmentu tulkojuma nenodrošināšanu, TVNET informēja padomē.

Padome konstatējusi, ka televīzija nav nodrošinājusi filmas «Tavs dēls» fragmentu tulkojumu valsts valodā. Filma demonstrēta šā gada 6.janvārī - īsi pēc sabiedriskā pasūtījuma uzticēšanas televīzijai.

Šodien NEPLP sēdē pieņemts lēmums sodīt SIA «Ogres Televīzija» par Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likuma pārkāpumu un Administratīvo pārkāpumu kodeksa pārkāpumu. Par minēto pārkāpumu televīzijai uzlikts naudas sods 200 eiro apmērā.

Savukārt pret aizvadītajā mēnesī paveikto NEPLP iebildumu nav - padome šodien apstiprināja programmas OTV sabiedriskā pasūtījuma daļas izpildi par šā gada augustu pilnā apjomā. Saskaņā ar iesniegto tāmi un darbu pieņemšanas – nodošanas aktu realizētie darbi kopumā tiks kompensēti 22 863 eiro apmērā. Tāpat tika apstiprinātas arī izmaksas par iepriekšējo periodu 35 166 eiro apmērā, kas kopā ir 58 029 eiro.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu