Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 19 cilvēki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 19 cilvēki, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.

Kurzemē, Priekules novada Kalētu pagastā ap plkst.14 kāds 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Opel Corsa», neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Negadījumā cieta auto vadītājs un pasažieri – 1994.gadā dzimusi sieviete un 2013.gadā dzimis zēns. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Savukārt Zemgalē, Sēlpils pagastā, 1978.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Opel Astra Caravan», nepiekāpās pa galveno ceļu braucošajai automašīnai «VW Sharan», kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cieta abi automašīnas vadītāji un vienas automašīnas pasažieris, kurš dzimis 1974.gadā. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Rīgā, Gogoļa ielā, vakar ap plkst.18 kāds 1972.gadā dzimis vīrietis, vadot mopēdu «Honda», sadūrās ar 1968.gadā dzimušu gājēju, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, 247 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu, bet seši pie stūres sēdušies alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu