Desmitgadīgs puika nogādāts slimnīcā pēc smaga kritiena, šūpojoties durvju ailē (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Rīgā desmit gadus vecs puika nogādāts slimnīcā pēc tam, kad kritis, iekštelpās šūpojoties pie durvju ailē ierīkota stieņa.

NMPD pārstāve Ilze Bukša informēja, ka zēns nogādāts slimnīcā ar smagu galvas traumu un aizdomām par mugurkaula lūzumu.

Tāpat aizvadītajā diennaktī smagas traumas guvuši divi vīrieši Latgalē, kuri labojuši mājas jumtu un, neveiksmīgi pa to pārvietojoties, krituši no vairāku metru augstuma. 41 un 47 gadu vecie vīrieši ar dažādu kaulu lūzumiem nekavējoties nogādāti slimnīcā.

Līdzīgs nelaimes gadījums noticis arī Vidzemē, kur 48 gadus vecs vīrietis labojis mājas jumtu un kritis no divarpus metru augstuma, gūstot atslēgas kaula lūzumu un galvas traumu.

Tikmēr kāds 33 gadus vecs vīrietis, iespējams, dzērumā, kāpņu telpā pārkritis pār margām un ar rokas traumu aizvests uz slimnīcu.

Tāpat mediķu palīdzība pagājušajā diennaktī bijusi nepieciešama 55 gadus vecam vīrietim Alūksnes novadā, kuram meža darbu laikā uzkritis baļķis. Cietušais nogādāts slimnīcā un pēc stāvokļa stabilizēšanas ar Nacionālo bruņoto spēku helikopteru pārvests uz Rīgas Austrumu slimnīcu.

Mediķi izsaukti arī uz negadījuma vietu Zemgalē, kur 69 gadus vecam vīrietim pāri kājai pārbraukusi motobloka piekabe, radot kājas saspiedumu un lūzumu.

Savukārt Vidzemē 32 gadus vecs vīrietis racis tranšeju, taču noticis nogruvums un strādnieks saņēmis triecienu pa galvu ar asfalta gabalu. Cietušais ar smadzeņu satricinājumu nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1205 izsaukumus, no kuriem 229 bijuši saistīti ar traumu gūšanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu