Vējonis darba vizītē apmeklēs Ukrainu (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No 23.septembra līdz 24.septembrim aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis (ZZS) darba vizītē apmeklēs Kijevu, lai pārrunātu Latvijas iespējas sniegt atbalstu Ukrainas bruņotajiem spēkiem, informēja Aizsardzības ministrija.

Vējonis tiksies ar Ukrainas aizsardzības ministru Valēriju Heleteju, lai pārrunātu Latvijas iespējas sniegt atbalstu Ukrainas bruņotajiem spēkiem un paustu atbalstu Ukrainas centieniem nosargāt tās teritoriālo nedalāmību.

Savukārt 24.septembrī aizsardzības ministrs apmeklēs starptautisko specializēto izstādi «Ieroči un drošība», kas norisināsies Kijevā un kur ieroču attīstītāji, ražotāji un piegādātāji demonstrēs jaunākos sasniegumus bruņojuma jomā.

Vējonis apmeklēs arī militārās infrastruktūras objektus.

Jau ziņots, ka 2.septembrī Latvijas valdība ir atbalstījusi lēmumu ieguldīt līdzekļus NATO veidotajā Ukrainas Trasta fondā, kas paredzēts Ukrainas spēju uzlabošanai loģistikas, komandvadības un kontroles elementa attīstības un kiberaizsardzības jomā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu