Aicinās līdzcilvēkus aktīvāk iesaistīties labākas Latvijas veidošanā (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vairāki domubiedri sākuši iniciatīvu - mudināt līdzcilvēkus, jo īpaši, jauniešus, aktīvāk iesaistīties, ietekmējot valstī un sabiedrībā notiekošo, pavēstīja iniciatīvas pārstāve Laura Zvaigzne.

Iniciatīvas ietvaros 24.septembrī Spīķeros, KIM? telpās, notiks pirmā tikšanās, kurā pulcēsies dažādu nozaru speciālisti, kam nav vienaldzīgs valstī notiekošais. Tikšanās reizē tiks uzklausīti viedokļi, kā sekmīgāk iesaistīt jauniešus labākas Latvijas veidošanā, norādīja Zvaigzne.

Domubiedru iniciatīvas autori ir KIM? vadītāja Zane Čulkstēna, stratēģis Krišjānis Mažurs, uzņēmuma «Jaka» radošā direktore Laura Zvaigzne un citi, informēja Zvaigzne.

«Mēs dažkārt aizmirstam, ka pavisam nesen bija laiks, kad par uz uzņēmējdarbības veikšanu, valsts ideoloģijai neatbilstošu radošu darbību cilvēkiem nācās sēdēt cietumā. Laimīga ir tā Latvijas paaudze, kas šo laiku nav piedzīvojusi. Dažkārt ir grūti un gribas visu kritizēt,bet esam pārliecināti, ka mēs viennozīmīgi dzīvojam labāk nekā pirms 25 gadiem. Mums patlaban ir sniegta iespēja būt brīviem izpausties radoši, ceļot, studēt un gūt pieredzi ārvalstīs, iesaistīties un attīstīt vidi, kurā dzīvojam. Ir tikai jāgrib un jādara,» teikts iniciatīvas paziņojumā presei.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu